ZASTO BAS MI?

ALDI AUTOMOBILI D.O.O. ja nastala 2014. iz ljubavi prema automobilima. Prevenstvena delatnost je uvoz i prodaja polovnih automobila a od skoro se bavimo i iznajmljivanjem vozila po nazivom ALDI RENT A CAR.

ALDI RENT A CAR je jedna od najmladjih kompanija u oblasti usluga iznajmljivanja vozila u Srbiji za jako kratko vreme smo uspeli da stvorimo organizovanu i visoko kvalitetnu rent a car kompaniju. Za nas, klijenti su uvek na prvom mestu.

Postižemo odlične rezultate i visoku efikasnost kroz stalno ulaganje u obuku zaposlenih i informacione tehnologije. Naša rent a car kompanija nudi širok asortiman vozila svih klasa, a sledećih marki: RENAULT, PEUGEOT, FIAT. U planu je uvodjenje i vozila sledecih marki: MERCEDES, MAZDA, VOLKSWAGEN, FORD, RENAULT, HYUNDAI, OPEL i TOYOTA.

Vozila u našoj kompaniji su nova i posebna pažnja se posvećuje redovnom održavanju u ovlašćenim servisima.

Vozila mozete preuzeti na sledecim lokacijama:

 • Beograd (Antifašističke Borbe 22/lok.7)
 • Beograd (Aerodrom Surčin)
 • Beograd (Glavna autobuska stanica)
 • Šabac (Vojvode Janka Stojićevića 58)
 • Za duze najmove vozila mozete preuzeti bilo gde na teritoriji Srbije.
 • Za naše klijente obezbedili smo besplatne usluge kao što su: GPS (sa mapama), Casco osiguranje vozila i putnika, CD, dečija sedišta, neograničenu kilometražu, dostavu i preuzimanje vozila nakon radnog vremena itd.

  Operateri ALDI RENT A CAR su Vam dostupni 24 h na telefone ili putem viber i wazzup aplikacije.

  Naš cilj je da konstantno ostvarujemo visoko kvalitetnu uslugu čime ćemo naše klijente uveriti da je ALDI RENT A CAR njihov idealan izbor kada su u pitanju usluge iznajmljivanja vozila u Srbiji.

  Za pocetak smo izabrali par automobila novije generacije koji zadovoljavaju sve standarde za automobile te klase.